Preskoči na glavno vsebino

Prihodnost bo polna sprememb. Na kaj se kljub vsemu lahko zanesemo? “Xmodul4” Ljubljana 23.2.2012

Tudi ob tokratnjem obisku Slovenije bom predstavil novosti, ki so namenjene predvsem podjetnim posameznikom in podjetjem. Trendi, orodja in pristopi, ki jih v angliji in širše že izkoriščajo, neizbežno pa prihajajo tudi v Slovenijo. Nekaj izmed njih jih je že opaziti tudi v Sloveniji. Se jih zavedate?

Friction is fiction” je le ena izmed ključnih 8 točk po napovedi strokovnjaka Rogerja Hamiltona, ki bo igrala pomembno vlogo v prihodnjih 5 letih. Prevod v slovenščino, v kontekstu, pomeni: kjerkoli v odnosih, komunikaciji, znotraj podjetij, sistemov, medijev, logistike itd. se pojavlja “trenje”, bo le-to pogubno, če ga pravočasno ne odstranimo.

Dogodek “Xmodul4” je primeren za vas, če želite biti v koraku z novostmi, ki jih podjetje Suportal Ltd, s sedežem v Londonu, prinaša v slovenski prostor. Predavanje bo tokrat že četrtič v Sloveniji.

Razkrili vam bomo:

  • 3 osnovne domene, ki jih je potrebno upoštevati v naslednjih 5 letih.
  • Kaj pomeni biti resnično zainteresiran za ljudi, projekte, rezultate?
  • Nov, učinkovit pogled na uporabo statističnih podatkov, ki ga pozna le peščica izjemno uspešnih posameznikov!
  • Kako je podjetju uspelo ustvariti 130% letnega prometa le v 40 dneh v branži, ki je v upadu?
  • Vrednote, ki bodo dominirale naslednjih 5 let.
  • Neznani faktor - realističen povzročitelj krize. Njegovo poznavanje - vzvod za uspeh!

Informacije, ki jih bomo delili z vami, že sedaj oblikujejo vaš vsakdan in prihodnje trende, ne glede na to ali so vam poznane ali ne. V kolikor želite biti v toku s časom jih morate poznati! Znanje vam bo dalo prednost in močan vpliv pri realizaciji zastavljenih ciljev. Zagotovite si prosto mesto s klikom tukaj.

LOGISTIKA:

  • Termin: 23.2..2012 Ljubljana
  • Trajanje: 9.00-13.00
  • Lokacija: Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana. Stavba B, predavalnica 1 (Zemljevid)
  • Vaša investicija: 57,00 EUR
  • Ugodnost: Izkoristite priložnost ob vaši prijavi! Ob lastni prijavi prejmete popust 35%, če s seboj pripeljete dodatno osebo. Za 2 osebi skupna kotizacija znaša le 74 eur! Predlagamo, da na dogodek pripeljete dodatno osebo, ki vam je v timu najbolj podporna. Lahko je to vaš asistent, tajnica, vodja projektov, poslovni partner, lahko pa tudi zakonec ali prijatelj
  • Prijava: preko prijavnega obrazca s klikom tukaj. Za potrditev prijave šteje plačilo kotizacije na spodaj naveden račun, odprt pri Banki Koper.
  • Podatki o računu: BANKA KOPER, IBAN: SI56 10100-0046862150, SWIFT: BAKO2X, NAMEN NAKAZILA: delavnica (DATUM) za (IME, PRIIMEK, PODJETJE) (primer: delavnica “Xmodul4”, za Janez Novak, Zeleno d.o.o.) PODJETJE: Suportal Ltd, 5 Briarview Court, Handsworth Avenue, E49PQ, London, GB

• SUPORTAL Ltd deluje v Veliki Britaniji, Sloveniji, na območju nekdanje Jugoslavije in v Indiji. Redno spremljamo novosti na področju izobraževanj, coachinga, podjetništva, marketinga, inovativnih idej, javnega nastopanja, gospodarstva, spleta, ipd., ki jih v britanski prestolnici organizirajo vodilna svetovna podjetja in posamezniki. V 90% primerih treniramo podjetja in podjetnike, preostalih 10% strank predstavljajo posamezniki.

• Predavatelj: Aleš Adamič - zadnja 4 leta se redno izobražuje in dela na področju coachinga, consultinga, podjetniškega svetovanja, razvoja talentov, kadrov, idej, povečanja učinkovitosti, reševanja konfliktov, itn. Sam pravi da je vse, kar je dosegel do sedaj, posledica zaupanja v lastno življenjsko poslanstvo. Je lasnik SUPORTAL Ltd, coaching-consulting podjetja.

• Povzročeni rezultati: Sodelovanje z številnimi podjetji (RGIS, DreamWorks Studios, Mary Dempsey-Author, Studio Moderna d.o.o., Landscape d.o.o.), menjavanje pozicij, odpiranje novih podjetij na podlagi vrednot lastnika, sprememba sloga pri umetnikih, sproščeno javno nastopanje, izboljšanje prodaje, izbira poklica na podlagi talentov itd. Fokusiramo se na povzročanje merljivih rezultatov pri vseh klientih! Mnenja in vtise iz delavnic si oglejte s klikom tukaj.

Strah je posledica negotovosti oziroma neznanja. Znanje daje moč, trdno držo in občutek sigurnosti, ki jo kot vodja potrebujete za uspeh. Strah paralizira, ne glede na to, kako močno se ga trudimo prikriti. V ekipi SUPORTAL Ltd si želimo, da znanje najprej pridobite in ga nato spravite tudi v prakso!

Prijavite se na dogodek ZDAJ! Privoščite znanje tudi vašim prijateljem, znancem, timom in (poslovnim) partnerjem.

Aleš Adamič in Ekipa SUPORTAL Ltd

test osebnosti,pogum,hočem izvedeti več o omejujočih nezavednih mehanizmih, kariera, začnimo drugače

Komentarji

  1. Bravo Aleš, super stran, sem brez besed, občudujem,...

    lp pavel

    OdgovoriIzbriši
  2. Pozdravljeni,
    zaradi nadaljnega zanimanja za vsebino Xmodul dogodka zgoraj organiziramo delavnico tudi v Novem mestu in sicer 20.10 2011 od 18:30 do 22:30. Prijave možne na povezavah zgoraj in tudi preko prijavnega obrazca s klikom tukaj: https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDhWMmhkVXJsQUpRMkJ6SVBtMWtRVEE6MQ

    Dobrodošli v prihodnosti.

    Aleš

    OdgovoriIzbriši
  3. Dobrodošli v podjetju Atlas Financial. Delavnim podjetjem zagotavljamo finančno pomoč, da hitro dobijo denar, ki ga potrebujejo za posamezna podjetja s 3-odstotno obrestno mero. Imamo fleksibilno kreditno sposobnost, ki ji zaupajo milijoni, uveljavite se v nekaj minutah. Naše zmogljivosti; Hitra prijava, takojšnja odločitev, hitro financiranje, namenska podpora.

    Kontaktna pisarna: Atlasloanfirm@outlook.com

    Telefon / whatsapp: +1 443 345-9339

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Se zavedate vaših močnih točk? Test osebnosti po DISC metodi.

V času, ko je malo prostora za napake vsaka dodatna pomoč pri določanju "prave" poti še kako prav pride. DISC je metoda, na podlagi katere ugotovite, kaj vas žene naprej in katere so vaše omejujoče lastnosti. Spodaj sledi tekst avtorja DISC testa osebnosti, ki vam ga podrobneje opiše: This Innermetrix Disc Index is a modern interpretation of Dr. William Marston's behavioral dimensions. Marston's research uncovered four quadrants of behavior which help to understand a person's behavioral preferences. This Disc Index will help you understand your behavioral style and how to maximize your potential. D ecisive ( odločen ) — your preference for problem solving and getting results I nteractive ( interaktiven ) — your preference for interacting with others and showing emotion S tability ( stabilen ) — your preference for pacing, persistence and steadiness C autious ( previden ) — your preference for procedures, standards and protocols Na pove

STVARSTVO je ZAVEST, ki izvira iz BITI.

Redko najdeš knjigo, ki iskalcu temeljnih resnic ponudi toliko uporabne vsebine in konkretnih smernic, kot jih vsebuje to delo. Avtorja osebno poznam, zaradi tega sem h knjigi napisal uvod, ki ga objavljam spodaj. Iz uvoda bo tistim iskalcem, ki vas tovrstna vsebina zanima dovolj jasno, ali je knjiga namenjena Vam. Vsi, ki si želite knjigo imeti v svoji lasti, saj je le ta učbenik Življenja, ki ga je treba večkrat prebrati in prežvečiti jo lahko naročite s klikom   tukaj . Vse dobro vam želim na Vaši poti do Resničnega Sebe. Aleš O avtorju Odkar se zavedam, me zanimajo teme, ki bolj in manj posrečeno pojasnjujejo temeljne vzroke, posledice, modrosti in učenja, ki naj bi krojili posameznikovo usodo. Na tej poti sem srečal tudi avtorja knjige, ki je zdaj v vaših rokah. Rasto je človek, ki mi je največ razkril najprej o razumu, nato pa tudi o zavedanju samega sebe. Podal mi je nekaj, česar besede ne morejo dovolj natančno opisati, ker je to posledica lastne izkušnje. Na v

Kaj je POGUM?

Marsikomu pri realizaciji ciljev, pomembnih odločitvah, javnem nastopanju, odločitvi za nov posel ali pa pri temu, da nekoga povabi na zmenek primanjkuje ravno POGUMA . V SSKJ je pogum opisan kot: pogúm -a m (ȗ) pripravljenost storiti kaj kljub težavam, nevarnosti : Ste že kdaj opazovali glavnega junaka, kako pogumno stopi na bojno polje, v dvoboj, v gorečo hišo, akcijo in velikokrat celo v gotovo smrt? A ne izgleda neustrašno? Kot nekdo, ki je dal vsa čustva na stran in se lotil akcije, ne glede na vse. Večina ljudi s katerimi se pogovarjam, si POGUM predstavlja prav tako. Pogumen človek nima ali pa si ne dovoli občutiti strahu. "Ko se bom počutil dovolj močnega, zagotovo stopim v akcijo!" "Danes se še ne bom lotil projekta raje bom prebral še to knjigo, ki mi bo zares pomagala in dala nova spoznanja ter moč, nato pa takoj začnem!" "Ko bom imel dovolj denarja, bom lahko srečen." "Še en kozarček, nato pa jo/ga povabim na zmenek." "P

Koristne povezave: