Preskoči na glavno vsebino

Se zavedate vaših močnih točk? Test osebnosti po DISC metodi.V času, ko je malo prostora za napake vsaka dodatna pomoč pri določanju "prave" poti še kako prav pride.

DISC je metoda, na podlagi katere ugotovite, kaj vas žene naprej in katere so vaše omejujoče lastnosti. Spodaj sledi tekst avtorja DISC testa osebnosti, ki vam ga podrobneje opiše:

This Innermetrix Disc Index is a modern interpretation of Dr. William Marston's behavioral dimensions. Marston's research uncovered four quadrants of behavior which help to understand a person's behavioral preferences. This Disc Index will help you understand your behavioral style and how to maximize your potential.

Decisive (odločen) — your preference for problem solving and getting results
Interactive (interaktiven) — your preference for interacting with others and showing emotion
Stability (stabilen) — your preference for pacing, persistence and steadiness
Cautious (previden) — your preference for procedures, standards and protocols

Na povezavi spodaj se vam odpre dostop do DISC testa OSEBNOSTI. Odgovor v PDF formatu sledi takoj, ko test rešite.
- Povezava do DISC testa: http://www.tonyrobbins.com/ue/disc-profile.php

POMEMBNO: Test rešite v enem zamahu do konca. V nasprotnem primeru vam sistem ne bo posredoval rezultatov in test boste morali ponoviti. Ko je test končan shranite poročilo na vaš računalnik v obliki dveh PDF datotek naslovljenih "DISC" in "VALUES". Kliknite tukaj za podrobna navodila, kako pravilno shraniti rezultate testa na vaš računalnik.

- Test je v angleškem jeziku. V kolikor za lažje izpolnjevanje potrebujete prevod angleških besed v slovenske, kliknite tukaj. Če potrebujete prevod navodil v hrvaškem jeziku kliknite tukaj.


Po lastni izkušnji sodeč, je test natančen in koristen za takojšen uvid v karakterne lastnosti in način delovanja posameznika. Prepoznamo lahko, zakaj smo nagnjeni k določenim aktivnostim (osebam) bolj in zakaj nas nekatere aktivnosti (osebe) ne privlačijo.

Zanimiva posebnost poročila (PDF) je tudi ta, da prejmete navodila za sodelavce, prijatelje, partnerje, kako se obnašati do vas, da bodo odnosi z vami nekonfliktni in produktivni.
Hitro, podrobno, zelo zanimivo, koristno, nadvse uporabno in enostavno razumljivo!

Za interpretacijo DISC rezultatov narejeno po meri posameznika kliknite tukaj.

Uživajte ob novih spoznanjih in uporabite v praksi!

Aleš

Komentarji

 1. Opomba;zgodi se, da ne gre vedno prvič test skozi.V kolikor se to zgodi tudi vam, poizkusite čez nekaj časa znova. Do sedaj je v drugo uspelo vsem. LP Aleš

  OdgovoriIzbriši
 2. Rešitev težave s kodo:

  Piši Alešu, da kdor ima težave s kodo in da mu ni treba delati testa še enkrat, naj iz URL-ja, ki se mu pokaže, kopira kar je označeno spodaj znotraj (oklepajev)KOPIRAJ BREZ OKLEPAJEV!:
  http://www.tonyrobbins.com/ue/disc-thanks.php?code=(TR70f73a76f477c7f50fa7)

  potem pa z desno klikne na pfd, ki se noče odpreti in klikniti "odpri v novem oknu", ter na koncu prilepi označeno kodo v URL, da izgleda takole:
  http://my3.innermetrix.com/disc_remote/di_download.php?code=TR70f73a76f477c7f50fa7,

  ter stisne enter. Pa prihraniš 20 min. Verjetno to počne mnogim, saj sva oba z Tanjo imela enake težave:)

  OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

STVARSTVO je ZAVEST, ki izvira iz BITI.

Redko najdeš knjigo, ki iskalcu temeljnih resnic da toliko uporabne vsebine in konkretnih smernic, kot jih da ta. Avtorja osebno poznam, zaradi tega sem h knjigi napisal uvod, ki ga objavljam spodaj. Iz uvoda bo tistim iskalcem, ki vas vsebina zanima dovolj jasno, ali je knjiga namenjena Vam. Vsi, ki si želite knjigo imeti v svoji lasti, saj je le ta učbenik Življenja, ki ga je treba večkrat prebrati in prežvečiti jo lahko naročite pri meni. Naročilo oddate s klikom tukaj . Vse dobro vam želim na Vaši poti do Sebe. Aleš O avtorju Odkar se zavedam, me zanimajo teme, ki bolj in manj posrečeno pojasnjujejo temeljne vzroke, posledice, modrosti in učenja, ki naj bi krojili posameznikovo usodo. Na tej poti sem srečal tudi avtorja knjige, ki je zdaj v vaših rokah. Rasto je človek, ki mi je največ razkril najprej o razumu, nato pa tudi o zavedanju samega sebe. Podal mi je nekaj, česar besede ne morejo dovolj natančno opisati, ker je posledica lastne izkušnje. Na videz sem bil

Sreča ali resnica?

Prijateljica Maja mi sredi pogovora pravi:  "Smisel življenja ni v tem, da smo srečni, ampak resnični". Stavek, ki se mi je zdel vreden objave...

Koristne povezave: