Preskoči na glavno vsebino

"TRDNI TEMELJI!" DOGODEK NAMENJEN AMBICIOZNIM POSAMEZNIKOM in PODJETNIKOM - 11. Februar 2012 - Ljubljana

Nahajate se na starem opisu delavnice TRDNI TEMELJI, ki je bila posodobljena in jo izvajamo v novi obliki z dodatnimi metodologijami.

ZA DOSTOP DO POSODOBLJENE DELAVNICE PROSIM KLIKNITE TUKAJ! HVALA.

Suportal ltd, 3.2.2012



Konstrukcije postavljene na trdnih temeljih so varne, mogočne, dolgo služijo svojemu namenu in so v ponos snovalcem. Pogosto se zgodi, da so vzor in inspiracija mnogim.

Šibki temelji ne vzdržijo pritiskov, so krhki, zahtevajo popravke, imajo kratek rok trajanja in težje kljubujejo spremembam, ki jih prinašajo novi časi.

Na delavnici "TRDNI TEMELJI" ni govora o zgradbah, ampak definiramo in preverimo temeljne vrednote, prepričanja in cilje oseb, podjetij, organizacij, idej.

Skušajte si predstavljati, da ste sredi gradnje - projekta in se ne zavedate temeljev na katerih gradite?! Kako bi se počutili, če bi se na določeni stopnji zgradba začela nagibati? Kakšna bi bila vaša reakcija, če bi vam oblika zgradbe ne bila všeč, zaradi površne izbire načrta? Največji šok, ki bi ga po vsej verjetnosti doživeli kot gradbinec ali investitor pa bi bil, če bi po večih letih gradnje ugotovili, da vam je nekdo na skrivaj zamenjal načrt, zaradi katerega bi bila končna podoba zgradbe popolnoma drugačna, kot ste načrtovali! Alternativa; trdni temelji, dober načrt, konstanten nadzor izvedbe pripeljejo do željenih rezultatov, ki ste si jih zastavili že na samem začetku projekta!

Omejujoči nezavedni mehanizmi so “krivci”, da zastavljeni cilji počasi napredujejo, velikokrat pa sploh niso uresničeni. Poskrbijo tudi, da je na “gradbišču” kar se da veliko zmede. Govorimo o "gradbišču" osebnosti, nezavdnih mehanizmih različnih karakterjev ljudi in predstavah uma, ki jih nadzorujejo čustvene reakcije.

Poznavanje mehanizmov, načina delovanja vrednot, čustev, uma in še ostalih komponent je po naših izkušnjah pri delu z mnogimi podjetji ključno za uspeh! Ravno tako je njihovo nepoznavanje v večini primerov privedlo do nezaželjenih situacij, velikokrat tudi do končnega propada. Za podporne retzultate je potreben enostaven proces prepoznavanja omejujočih in vgradnje podpornih mehanizmov, ki ga izvedemo tekom delavnice TRDNI TEMELJI.

- NA SEMINARJU - DELAVNICI boste izvedeli:

• Temeljno poznavanje omejujočih in podpornih nezavednih mehanizmov!

• Kako omejujoči nezavedni mehanizmi "zlorabljajo" potrebo po občutku varnosti!

• Prepoznava vaših temeljnih vrednot in njihovega vpliva na vaš posel!

• Kateri je prvi ključen korak za uresničitev v tem trenutku za Vas najbolj pomembnega merljivega cilja!

• Ali se ovire na določeni stopnji zavesti nehajo?

• Osvetlitev Vašega finačnega "mindseta".

Delavnica je praktična izkušnja, ki bo korenito preobrazila Vaše poslovno in zasebno življenje. Večina se Vas bo na podlagi delavnice "TRDNI TEMELJI" lotila projektov, za katere bi v tem trenutku dali "roko v ogenj", da jih nikoli ne bi bili sposobni uresničiti! Razmislite, koliko potenciala leži zakopanega globoko v Vas, v vaših poslovnih partnerjih, zaposlenih, izdelkih, prodajnih poteh, strankah...?! Kako bi se počutili, kje bi bili, če bi več časa namesto skrbem posvetili izkoriščanjem teh potencialov?


• DOMAČA NALOGA (NASVET): ...ki jo prosim naredite v tem trenutku!

Na prazen list papirja zapišite Vam NAJPOMEBNJEŠI CILJ! Cilj naj bo MERLJIV in NATANČNO opisan. Jasno določite DATUM uresničitve! (Npr: X,00 eur/mesec od 1.Oct.2011 naprej. Izpoljnjujoč odnosi v podjetju,do 1. dec. 2011. Podjetje, ki temelji na mojem poslanstvu do 1.11.2012 itd.) Jasen cilj je potreben, da izmerite Vašo učinkovitost v realnosti in ne zgolj na nivoju občutkov. Na podlagi DOMAČE NALOGE je vidno delovanje Vaših podzavestnih mehanizmov! OBVEZNO jo dokončajte in prinesite s seboj na delavnico!


- O PODJETJU:

SUPORTAL Ltd ima sedež v Londonu. Delujemo v Angliji, Sloveniji, bivši Jugoslaviji in v Indiji.

• Redno spremljamo novosti na področju izobraževanj, coachinga, podjetništva, marketinga, inovativnih idej, javnega nastopanja, e-marketinga, itd, ki jih v Londonu organizirajo vodilna svetovna podjetja . V 90% primerih sodelujemo z podjetji in podjetniki, preostalih 10% strank predstavljajo posamezniki.

• Predavatelj: Aleš Adamič; Zadnja 4 leta se redno izobražuje in dela na področju coachinga, consultinga, podjetniškega svetovanja, talentov, javnega nastopanja, itd. Izkušnje iz klasičnega gospodarstva, v katerem je bil prisoten 17 let je združil z zanimanjem za potencial človeka in kako poznavenje le tega deluje na doseganje rezultatov. Živi in dela v Londonu.

• Prednost Suportal Ltd je izdelava seminarjev – delavnic po potrebi naročnika. Naročniki zahtevajo merljive rezultate v obliki denarja, kvalitetnega kadra, delujočih odnosov in unikatnih idej. Stranke Suportal Ltd so: RGIS, DreamWorks Stuidos, Mary Dempsey-Author, Studio Moderna d.o.o., Landscape d.o.o., Turna d.o.o., DS RS, javne osebnosti, itd .

• Povzročeni rezultati: Realizacija 130% letnega prometa v 40 dneh po seminarju, menjavanje pozicij, odpiranje novih podjetij, spremembe sloga pri umetnikih, obvladovanje novih prodajnih tehnik, izboljšana komunikacija, predvsem pa povzročanje natančnih in merljivih rezultatov pri vseh klijentih ! Mnenja in vtise iz delavnic si oglejte tukaj: http://podporavsem.blogspot.com/2009/10/mnenja-in-vtisi-iz-delavnice-kdo-vas.html

• Seminar – delavnica je sestavljena na podlagi lastnih izkušenj, ki jih imamo s podjetji v UK in Slo. Informacije, vaje, tehnologije, ki Vam jih posredujemo se ta trenutek uporabljajo v resničnih podjetjih, ki jih treniramo in preverjeno delujejo.


- REZULTATI, ki jih boste osvojili so:

Razvili boste sposobnost hitrega kakovsotnega odločanja in akcije!

Na delavnici boste natančno določili katere korake narediti, da pridete takoj do izvedbe cilja!

Naučili se boste MERITI cilje in rezultate

Prve praktične korake izvedete že na delavnici!

Sposobni boste določiti, kdo je dober potencialni zaposleni in kdo je v tem trenutku dober zaposleni!

Praktična uporaba "0.22sek" principa!

Praktična uporaba "Xmodula."


- In to ni vse! Ob prijavi na delavnico dodamo bonuse:

BONUS 1! - V trajno uporabo prejmete orodje "Xmodul" !

BONUS 2! - Po zaključeni delavnici vas usmerimo do top svetovnih ekspertov za področje, ki vas zanima. PRIMER: pred kratkim nas je bilo 5 Slovencev na trenutno najprestižnejšem izobraževanju javnega govorništva dr. Joanne Martin. Video: http://www.youtube.com/watch?v=Gvqf0ARr8KQ . Kot posledica izobraževanja je naš udeleženec sestavil spletno stran, ki jo je v prvem dnevu delovanja obiskalo 3000 potencialnih strank!

BONUS 3! - DISC prerez osebnosti z 1h coachinga »1 na 1« v vrednosti 300 eur!

Kliknite TUKAJ in izpolnite prijavni obrazec. V Sloveniji smo prisotni le nekajkrat letno!c Izkoristite priložnost in se prijavite na seminar ZDAJ! To je zadnja delavnica te vrste, ki jo izvajamo v Sloveniji v letu 2011!

Tekom delavnice bomo na podlagi vaših vrednot, poslovnih načrtov, osebnih ciljev odkrili, kateri nezavedni mehanizmi vas zaustavljajo in so vam do sedaj preprečevali realizacijo. Delali bomo na KONKRETNIH primerih udeležencev in SPROTI odgovarjali na vprašanja! Udeleženci boste dosegli merljive rezultate. Vsi, ki ste lastniki podjetij ali na odgovornih funkcijah boste sposobni voditi projekte na novih nivojih storilnosti in inovativnosti!

Omejujoči nezavedni mehanizmi so izvor nezavednega »upiranja«, ki ga sicer ne predstavijo kot upiranje, ampak ga poimenujejo realnost, okoliščine, splošna situacija, kriza ipd, vse da preusmerijo vašo pozornost stran od rezultatov in sposobnosti.

Žal, ne moremo opisati nezavednega. Potreben je proces, ki nezavedno ozavesti.To je delavnica "TRDNI TEMELJI". Uspeh zagotovljen!

SUPORTAL ltd tim

•PRIJAVA: Izpolnite obrazec, ki ga najdete v osnovnem emailu ali ga odprete s klikom tukaj. Na delavnico ste prijavljeni, ko vplačate polog 120 Eur ali celotni znesek (320Eur) na spodaj naveden račun. Ob prijavi lahko s seboj pripeljete družinskega člana, prijatelja ali znanca za 50% investicije! Vaša prijava je zaključena, ko celotni znesek 320 Eur nakažete na spodaj navedeni račun.

- PODATKI O RAČUNU: PODJETJE: Suportal Ltd, 5 Briarview Court, Handsworth Avenue, E49PQ, London, GB

BANKA KOPER SI56 10100-0046862150, NAMEN NAKAZILA: delavnica »Trdni temelji« (DATUM) za (IME,PRIIMEK, PODJETJE)

(primer: delavnica Trdni temelji, 4.2. 2012, za Janez Novak, Zeleno d.o.o.)


- LOGISTIKA:

• Termin: 11. 2. 2012

• Trajanje delavnice: 9:00 do 18:45

• Lokacija: Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana (http://www.najdi.si/search_maps.jsp?q=Tehnolo%C5%A1ki+park+19+1000+Ljubljana&hpage=my&offset=0&selfld=0&acnum=10&foxsbar=page)

• Investicija v seminar - delavnico: 320 eur

• Ob vaši pirjavi na delavnico prejmete 50% popusta za enega družinskega člana, (poslovnega) prijatelja ali znanca. (Priporočamo, da s seboj pripeljete osebo, ki vam je najbolj v oporo pri vaših projektih). Njegove osebne podatke vnesete na istem prijavnem obrazcu. Izkoristite!

- URNIK:

· 09:00–10:00 delavnica 1. Del

· 10:00–10:15 odmor

· 10:15–12:00 delavnica 1. Del

· 12:00–12:15 odmor

· 12:15–13:30 delavnica 1. del

· 13:30–14:30 daljši odmor

· 14:30–16:00 delavnica 2. del

· 16:00–16:15 odmor

· 16:15–18:45 delavnica 2. del in diskusija z udeleženci


SUPORTAL Ltd 5 Briarview Court, Handsworth Avenue, Highams Park E4 9PQ London , UK

Company Reg. No. 6821105, M.(UK): +44(0)7 919 355 344

M.Aleš(SLO): +386(0)51 629 208 P.(UK): +44(0)2 082 577 105 E. ales@suportal.co.uk

Komentarji

  1. Odlična delavnica, priporočam.

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala Aleš za delavnico, ki si jo ustvaril in jo vodiš. Odprla mi je vpogled v moje šibke točke in določene vzorce, ki jih do včeraj nisem odkril. Spremembe so vidne že takoj po delavnici.
    Sem tukaj in zdaj. In delujem.

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Se zavedate vaših močnih točk? Test osebnosti po DISC metodi.

V času, ko je malo prostora za napake vsaka dodatna pomoč pri določanju "prave" poti še kako prav pride. DISC je metoda, na podlagi katere ugotovite, kaj vas žene naprej in katere so vaše omejujoče lastnosti. Spodaj sledi tekst avtorja DISC testa osebnosti, ki vam ga podrobneje opiše: This Innermetrix Disc Index is a modern interpretation of Dr. William Marston's behavioral dimensions. Marston's research uncovered four quadrants of behavior which help to understand a person's behavioral preferences. This Disc Index will help you understand your behavioral style and how to maximize your potential. D ecisive ( odločen ) — your preference for problem solving and getting results I nteractive ( interaktiven ) — your preference for interacting with others and showing emotion S tability ( stabilen ) — your preference for pacing, persistence and steadiness C autious ( previden ) — your preference for procedures, standards and protocols Na pove

STVARSTVO je ZAVEST, ki izvira iz BITI.

Redko najdeš knjigo, ki iskalcu temeljnih resnic ponudi toliko uporabne vsebine in konkretnih smernic, kot jih vsebuje to delo. Avtorja osebno poznam, zaradi tega sem h knjigi napisal uvod, ki ga objavljam spodaj. Iz uvoda bo tistim iskalcem, ki vas tovrstna vsebina zanima dovolj jasno, ali je knjiga namenjena Vam. Vsi, ki si želite knjigo imeti v svoji lasti, saj je le ta učbenik Življenja, ki ga je treba večkrat prebrati in prežvečiti jo lahko naročite s klikom   tukaj . Vse dobro vam želim na Vaši poti do Resničnega Sebe. Aleš O avtorju Odkar se zavedam, me zanimajo teme, ki bolj in manj posrečeno pojasnjujejo temeljne vzroke, posledice, modrosti in učenja, ki naj bi krojili posameznikovo usodo. Na tej poti sem srečal tudi avtorja knjige, ki je zdaj v vaših rokah. Rasto je človek, ki mi je največ razkril najprej o razumu, nato pa tudi o zavedanju samega sebe. Podal mi je nekaj, česar besede ne morejo dovolj natančno opisati, ker je to posledica lastne izkušnje. Na v

Kaj je POGUM?

Marsikomu pri realizaciji ciljev, pomembnih odločitvah, javnem nastopanju, odločitvi za nov posel ali pa pri temu, da nekoga povabi na zmenek primanjkuje ravno POGUMA . V SSKJ je pogum opisan kot: pogúm -a m (ȗ) pripravljenost storiti kaj kljub težavam, nevarnosti : Ste že kdaj opazovali glavnega junaka, kako pogumno stopi na bojno polje, v dvoboj, v gorečo hišo, akcijo in velikokrat celo v gotovo smrt? A ne izgleda neustrašno? Kot nekdo, ki je dal vsa čustva na stran in se lotil akcije, ne glede na vse. Večina ljudi s katerimi se pogovarjam, si POGUM predstavlja prav tako. Pogumen človek nima ali pa si ne dovoli občutiti strahu. "Ko se bom počutil dovolj močnega, zagotovo stopim v akcijo!" "Danes se še ne bom lotil projekta raje bom prebral še to knjigo, ki mi bo zares pomagala in dala nova spoznanja ter moč, nato pa takoj začnem!" "Ko bom imel dovolj denarja, bom lahko srečen." "Še en kozarček, nato pa jo/ga povabim na zmenek." "P

Koristne povezave: