Preskoči na glavno vsebino

TRDNI TEMELJI - Odkrij najmočenjšo TOČKO! - 1. in 2. junij 2013 - Slo


Predstavljajte si, da se znajdete sredi bojišča. V glavi vam doni: «Kako preživeti, kako se ubraniti, kako zmagati?!« Zdi se, kot da z vsemi močmi drvite v bitko, vendar kaj hitro opazite, da v bistvu bitka drvi direktno proti vam! Za trenutek otrpnete, nato pa le instinktivno potegnete za adutom! Roka išče vaše skrivno orožje, za katerega veste, da vam bo zagotovilo zmago! … in potem nič, orožja ne najdete tam kjer ste pričakovali, da bi moralo biti... V tem času vas je bitka dohitela, ostalo je zgodovina…


Najmočnejša točka je unikatna in temeljna sposobnost, ki jo vsaka oseba že nosi v sebi. Redki pa so tisti posamezniki, ki svojo najmočnejšo točko tudi poznajo. Potrebno jo je le jasno definirati in znati uporabiti, ko se nahajamo pred priložnostjo. Tako si vsak lahko zagotovi izjemne dosežke

Temelji so podlaga od katere je odvisno vse, kar se na njih zgradi. Vprašanja, ki se jih vede ali nevede sprašuje večina posameznikov v različnih vlogah znotraj organizacij, podjetij, inštitucij ali družbe so:
Kaj je v resnici moj temeljni cilj?
Zakaj bi ga uresničil?
Kako
Kdaj?
Preverite, ali tudi vi iščete odgovore na ta temeljna vprašanja? Še pomembnejši od vprašanj zgoraj pa so ODGOVORI nanje!

Obstaja povezava med učinkovitostjo posameznika in odgovori. V kolikor povezavo poznate, ste nadpovprečno učinkoviti v sem kar počnete. Manj kot se povezave zavedate, bolj ste neučinkoviti, ne glede na to koliko energije in truda vlagate v iskanje rešitev!

Na delavnici TRDNI TEMELJI si udeleženci odgovorite na zgoraj navedena temeljna vprašanja. Ravno tako odkrijete in se trenirate v uporabi vaše najmočnejše točke. Posledično se sprožijo premiki v učinkovitosti na področjih, ki so za vas najpomembnejša. Rešijo se zadeve, ki so stale na mestu leta, nekatere tudi desetletja!

Najpogostejši merljivi rezultati udeležencev:
 Rast prihodkov,akcije in merljivih rezultatov od 30% do 130% v 40 dneh po treningu!
 Napredovanje ali nova izbira kariere!
 Zaključek starih projektov oz. začetek novih!
- Najpogostejši občutki:
 Volja in strast do akcije!
 Mir, lahkotnost, jasnost.
 Močna drža in zavedanje lastnih talentov!
- Izbor iz vsebin:
• 8 novih domen, po napovedi Rogerja Hamiltona, ki že kreirajo trenutne trende.
• Prikriti potenciali posameznikov, ki jih morate prepoznati, da si zagotovite upeh!
• Najmočnejša točka posameznika ali tima.
 Faktor, ki v realnosti povzroča krizo, in kako ga odstraniti iz vaše organizacije!
- Izbor metodologij:
• 4 stebri učinkovitosti! (vzvod do 80% merljivih rezultatov)
• Praktična uporaba "0.22sek" principa!
• Praktična uporaba "Xmodul."
• Demonstracija DISC testa.

Iščemo posameznike in podjetja, ki so pripravljeni uporabiti tehnologije Suporta za lasten razvoj in povečanje učinkovitosti! Povzročamo konkretne rezultate! Imamo številne primere dobrih praks! V kolikor ste odločeni narediti korak naprej, vam ob prijavi pripadajo dodatni bonusi:

 BONUS 1! - V trajno uporabo prejmete orodje "Xmodul" !
 BONUS 2! - Po zaključeni delavnici vas usmerimo do top svetovnih ekspertov za področje, ki vas zanima. 
PRIMER: nekaj Slovencev se nas je udeležilo renutno najbolj priznanega izobraževanja učinkovitega nastopanja dr. Joanne Martin. Posledično je naš udeleženec postavil spletno stran, ki jo je v prvem dnevu delovanja obiskalo 3000 potencialnih strank! Na delavnici bomo podali kratek povzetek najpomebnejših točk "Presentation Secrets" dr. Joanne Martin.
• BONUS 3! - DISC prerez osebnosti v vrednosti 160€! Rezultate testa prinesite s seboj na delavnico, kjer vam bomo iz njega interpretirali vašo najmočnejšo točko!


 - O PODJETJU:
• SUPORTAL Team Ltd deluje v Angliji, Sloveniji, bivši Jugoslaviji in v Indiji.
• Redno sledimo novostim na področju coachinga, podjetništva, marketinga, inovativnih idej, potecialov, itd., ki jih organizirajo vodilni eksperti v panogah. V 90% primerih sodelujemo s podjetji in podjetniki, preostalih 10% strank predstavljajo posamezniki.
• Posebnost: Aktivnosti, ki jih izvajamo merimo. Rezultat, na katerega smo v Suportal timu še posebej ponosni je povzročeni ROI za podjetja s katerimi sodelujemo. Ta znaša za leto 2012 87X. Meritve so izvedene najpozneje 40 dni po zaključenem programu
• Predavatelj: Aleš Adamič; Zadnjih 5 let dela in se izobražuje na področju coachinga, podjetniškega svetovanja, talentov, potenciala kadrov itn. Predhodne zkušnje iz gospodarstva je združil z zanimanjem za človečki potencial in kako le ta vpliva na doseganje rezultatov. Živi in dela v Londonu.
• Stranke Suportal Ltd so tudi: RGISDreamWorks StuidosMary Dempsey-Author, ECOLAB,...

Coaching proces delavnice je sestavljen na podlagi preverjenih tujih in razvitih lastnih metodologij. Omejujoči nezavedni mehanizmi so izvor trenja, ki ga sicer ne predstavijo kot upiranje, ampak ga poimenujejo realnost, okoliščine, splošna situacija ali kriza! Vse z namenom, da preusmerijo fokus stran od rezultatov in lastnih sposobnosti. Žal nezavednega ne moremo opisati. Potreben je proces, ki omejujoče nezavedno ozavesti. Mi ta proces imenujemo "TRDNI TEMELJI".


- LOGISTIKA:
• Termin: 1. in 2. junij 2013
• Trajanje: sobota: 9:00 - 18:00 in nedelja: 9.00 - 18.00
 Prijava: Izpolnite obrazec, ki ga odprete s klikom tukaj.
• Investicija: 440€ (528 € z DDV) ; v kolikor se prijavite do 20.5.13 ali s seboj na dogodek pripeljete vsaj eno dodatno osebo velja kotizacija za vas in dodatne prijavljene le 220 (264 € z DDV) /osebo
• OBRAZLOŽITEV POPUSTOV: Ob vaši prijavi prejmete 50% popusta vi in vsi, udeleženci, ki se prijavijo na podalgi vašega priporočila, če poleg sebe prijavite še najmanj eno osebo, družinskega člana, (poslovnega)partnerja, prijatelja ali znanca. (priporočamo, da popust izkoristite za osebo, ki vam je – bo v oporo) Vaša prijava je zaključena, ko je kotizacija poravnana v celoti.

Veselimo se povzročenih merljivih rezultatov, ki bodo posledica metodologij, vaj in akcij sproženih na TRDNIH TEMELJIH!

SUPORTAL EKIPA


SUPORTAL TEAM Ltd
E4 9PQ London 
UK, Company No. 08299074,Komentarji

  1. Vtisi dosedanjih udeležencev: http://podporavsem.blogspot.com/2009/10/mnenja-in-vtisi-iz-delavnice-kdo-vas.html

    OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Se zavedate vaših močnih točk? Test osebnosti po DISC metodi.

V času, ko je malo prostora za napake vsaka dodatna pomoč pri določanju "prave" poti še kako prav pride. DISC je metoda, na podlagi katere ugotovite, kaj vas žene naprej in katere so vaše omejujoče lastnosti. Spodaj sledi tekst avtorja DISC testa osebnosti, ki vam ga podrobneje opiše: This Innermetrix Disc Index is a modern interpretation of Dr. William Marston's behavioral dimensions. Marston's research uncovered four quadrants of behavior which help to understand a person's behavioral preferences. This Disc Index will help you understand your behavioral style and how to maximize your potential. D ecisive ( odločen ) — your preference for problem solving and getting results I nteractive ( interaktiven ) — your preference for interacting with others and showing emotion S tability ( stabilen ) — your preference for pacing, persistence and steadiness C autious ( previden ) — your preference for procedures, standards and protocols Na pove

STVARSTVO je ZAVEST, ki izvira iz BITI.

Redko najdeš knjigo, ki iskalcu temeljnih resnic da toliko uporabne vsebine in konkretnih smernic, kot jih da ta. Avtorja osebno poznam, zaradi tega sem h knjigi napisal uvod, ki ga objavljam spodaj. Iz uvoda bo tistim iskalcem, ki vas vsebina zanima dovolj jasno, ali je knjiga namenjena Vam. Vsi, ki si želite knjigo imeti v svoji lasti, saj je le ta učbenik Življenja, ki ga je treba večkrat prebrati in prežvečiti jo lahko naročite pri meni. Naročilo oddate s klikom tukaj . Vse dobro vam želim na Vaši poti do Sebe. Aleš O avtorju Odkar se zavedam, me zanimajo teme, ki bolj in manj posrečeno pojasnjujejo temeljne vzroke, posledice, modrosti in učenja, ki naj bi krojili posameznikovo usodo. Na tej poti sem srečal tudi avtorja knjige, ki je zdaj v vaših rokah. Rasto je človek, ki mi je največ razkril najprej o razumu, nato pa tudi o zavedanju samega sebe. Podal mi je nekaj, česar besede ne morejo dovolj natančno opisati, ker je posledica lastne izkušnje. Na videz sem bil

Sreča ali resnica?

Prijateljica Maja mi sredi pogovora pravi:  "Smisel življenja ni v tem, da smo srečni, ampak resnični". Stavek, ki se mi je zdel vreden objave...

Koristne povezave: