Preskoči na glavno vsebino

Interaktivna delavnica "ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO" Slo - Lj

Kdaj podvomite v delo, odnose, talente, izobrazbo, koliko ste vredni, življenjsko okolje, (poslovnega) partnerja, državo, prihodnost? Kako pogosto se sprašujete: je bila moja odločitev najboljša ali je mogoče boljša katera druga izbira? Kako dobro izkoristite svoje talente? Si zaupate v polnosti?

Občutek sigurnosti je posledica dobrega poznavanja sebe, svojih talentov, vrednot in potencialov. Bi si želeli pogosteje občutiti sigurnost, hitreje odločati in biti 100% gotovi v kakovost vaših odločitev?!

Delavnica "ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO" je natančno voden proces, ki vam omogoči, da uvidite svoje potenciale, talente. Hkrati odkrijete vlogo, ki jo igrajo v vašem življenju omejujoči nezavedni mehanizmi, kako vodijo vaše občutke in povzročajo "zmedo", vse z namenom čim poznejšega prepoznavanja jasnega življenjskega poslanstva.

Razmislite, koliko odločitev ste odmaknili zaradi nesigurnosti vase? Nameravate investirati v znanje, pa ne veste katera smer je najboljša za vas? Sanjarite vendar ne najdete dovolj poguma za akcijo? Kako bi se počutili, če bi natančno poznali odgovore kjer sicer dvomite?!

- NA DELAVNICI boste izvedeli:
 • Definirali boste vaše življenjsko POSLANSTVO!
 • Kateri poklic, partner, delovno mesto, izobrazba, itd so "pravi" za vas!
 • 8 korakov do vedno kvalitetne odločitve!
 • Razlikovali med strastjo in užitkom!
 • Naučili se boste uporabljati vaš Pravi jaz in kdo (ali kaj) je vaš Lažni jaz.
 • Zakaj samo pozitivno razmišljanje ni dovolj in zakaj le to ne deluje, kot pričakujete?
 • Določili boste svoj trenutni finančni "domet"!

- O PODJETJU:
SUPORTAL Ltd ima sedež v Londonu. Delujemo v Uk, Sloveniji, bivši Jugoslaviji in v Indiji.
Redno spremljamo novosti na področju izobraževanj, coachinga, podjetništva, marketinga, inovativnih idej, javnega nastopanja, ipd, ki jih tukaj organizirajo vodilna svetovna podjetja in posamezniki. V 90% primerih treniramo podjetja in podjetnike, preostalih 10% strank predstavljajo posamezniki.
Predavatelj: Aleš Adamič; Zadnja 4 leta se redno izobražuje in dela na področju coachinga, consultinga, podjetniškega svetovanja, razvoja talentov, idej, javnega nastopanja, itn. Sam pravi, da vse kar je dosegel do sedaj posledica zaupanja v lastno življenjsko poslanstvo. Živi in dela v Londonu.
Prednost SUPORTAL Ltd je izdelava seminarjev - delavnic po potrebi naročnika. Naši naročniki zahtevajo merljive rezultate v obiliki denarja, kvalitetnega kadra, delujočih odnosov, unikatnih idej. Nekatere naše stranke: RGIS, DreamWorks Studios, Mary Demsey-author, Studio Moderna d.o.o., Landscape d.o.o., Turna d.o.o., DS RS, javne osebnosti, itn.
Povzročeni rezultati: Realizacija 130% letnega prometa v 40 dneh po seminarju, menjavanje pozicij, odpiranje novih podjetij na podlagi vrednot lastnika, sprememba sloga pri umetnikih, sproščeno javno nastopanje, izboljšanje prodaje, itd. Fokusiramo se na povzročanje merljivih rezultatov pri vseh klijentih! Mnenja in vtise iz delavnic si oglejte s klikom tukaj.
Seminar-delavnica "ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO" je sestavljena na podlagi izkušenj, ki jih imamo s podjetji in posamezniki v Uk in Slo. Znanje, vaje, pristopi, ki vas jih naučimo se ta trenutek uporabljajo v resničnih podjetjih in realnih posameznikih ki jih treniramo. Preverjeno delujejo!

- REZULTATI, ki jih boste osvojili so:
 • Zaupanje vase in v kakovost vaših odločitev!
 • Dolgotrajen občutek moči, vere vase in v vaše poslanstvo!
 • Sposobni boste hitrega in hkrati kakovostnega odločanja!
 • Ugotovili, kako vrednote vplivajo na vaše odločitve, produktivnost!
 • Določili korake za uresničitev vam pomembnega cilja in jih nekaj naredili že na delavnici!
 • Praktična uporaba orodja za kakovostno določanje ciljev "Xmodul"!
- In to ni vse! Ob prijavi na delavnico dodamo bonuse:
 • BONUS 1! V trajno uporabo prejmete orodje "Xmodul"!
 • BONUS 2! Po zaključeni delavnici vas usmerimo do vrhunskih svetovnih ekspertov za podorčje, ki vas zanima. Primer: junija 2011 nas je bilo 5 Slovencev na trenutno najkakovostnejšem izobraževanju javnega nastopanja v izvedbi dr. Joanne Martin (Video). Na podlagi izobraževanja je udelčeženec iz Slo. postavil spletno stran, ki jo je v prvem dnevu delovanja obiskalo 3000 potencialnih strank! Naslednji dogodek, ki ga priporočamo: http://podporavsem.blogspot.com/2011/08/svetovni-splet-moznost-za-vsakega-world.html
 • BONUS 3! Po zaključeni delavnici vas podpremo z doadatnimi individualnimi ali skupinskimi izobraževanji. Podrobnosti o njih razkrijemo na samem dogodku.
Življenje je eno samo, ravno tako je vaše življenjsko poslanstvo eno samo! Po tem se razlikujete od vseh ostalih ljudi in ste brez konkurence. Direktno vas povabimo, udeležite se procesa prepoznavanja vaših največjih prednosti, prekinite z dvomi za vedno in se prijavite s klikom tukaj!

Na podlagi spoznanj in rezultatov preteklih udeležencev delavnice "ŽIVLJENJSKO POSLANSTVO" vam zagotavljamo presenetljive merljive rezultate, ki bodo ostali z vami dolgoročno. Predstavljajte si, kako je, ko nehate dvomiti v kakovost lastnih odločitev in se lotite le še uresničevanja ciljev, ki so vam resnično pomembni?!

- LOGISTIKA:
Termin: Nov. - Dec. 2011 (prijave so odprte, natančen datum sporočimo najpozneje 14 dni pred vnovičnim prihodom v Slovenijo)
Trajanje: 9:00~18:45

• Investicija v seminar - delavnico: 320 eur

• Ob Vaši prijavi prejmete 50% popusta (160eur) na prijavo enega družinskega člana, (poslovnega) partnerja, prijatelja ali znanca! Izkoristite!
Udeleženci: To je zadnja delavnica te vrste, ki jo organiziramo v Sloveniji v letu 2011. Prijavite se zdaj!
Podatki o računu:
PODJETJE: Suportal Ltd, 5 Briarview Court, Handsworth Avenue, E49PQ, London, GB
BANKA KOPER SI56 10100-0046862150, NAMEN NAKAZILA: delavnica (DATUM) za (IME,PRIIMEK, PODJETJE) (primer: delavnica Življenjsko Poslanstvo, Oct.2011, za Janez Novak, Zeleno d.o.o.)

Urnik:
09:00–10:00 delavnica 1. Del
10:00–10:15 odmor
10:15–12:00 delavnica 1. Del
12:00–12:15 odmor
12:15–13:30 delavnica 1. del
13:30–14:30 daljši odmor
14:30–16:00 delavnica 2. del
16:00–16:15 odmor
16:15–18:45 delavnica 2. del in diskusija z udeleženci


Za DODATNE INFORMACIJE smo vam na voljo na tel. št. Aleš 051 629 208 in email ales@suportal.co.uk ali Katja 051 730 b176 in email vitachi01@gmail.com

Z željo, da uresničite svoje cilje, se umirite, postanete ekspert na vašem področju vas lepo pozdravljamo in vam želimo uspešen dan!

Ekipa Suportal ltd

Komentarji

 1. Delavnica v oktobru je bila zapolnjena v 3 dneh. V kolikor razmišljate o prijavi to storite takoj.
  Želim vam veliko uspeha.

  Aleš

  OdgovoriIzbriši
 2. Ugotoviti življenjsko poslanstvo je nekaj najlepšega in najboljšega...:)
  http://socialmediabar.com/zivljenjskoposlanstvo

  OdgovoriIzbriši

Objava komentarja

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Se zavedate vaših močnih točk? Test osebnosti po DISC metodi.

V času, ko je malo prostora za napake vsaka dodatna pomoč pri določanju "prave" poti še kako prav pride. DISC je metoda, na podlagi katere ugotovite, kaj vas žene naprej in katere so vaše omejujoče lastnosti. Spodaj sledi tekst avtorja DISC testa osebnosti, ki vam ga podrobneje opiše: This Innermetrix Disc Index is a modern interpretation of Dr. William Marston's behavioral dimensions. Marston's research uncovered four quadrants of behavior which help to understand a person's behavioral preferences. This Disc Index will help you understand your behavioral style and how to maximize your potential. D ecisive ( odločen ) — your preference for problem solving and getting results I nteractive ( interaktiven ) — your preference for interacting with others and showing emotion S tability ( stabilen ) — your preference for pacing, persistence and steadiness C autious ( previden ) — your preference for procedures, standards and protocols Na pove

STVARSTVO je ZAVEST, ki izvira iz BITI.

Redko najdeš knjigo, ki iskalcu temeljnih resnic da toliko uporabne vsebine in konkretnih smernic, kot jih da ta. Avtorja osebno poznam, zaradi tega sem h knjigi napisal uvod, ki ga objavljam spodaj. Iz uvoda bo tistim iskalcem, ki vas vsebina zanima dovolj jasno, ali je knjiga namenjena Vam. Vsi, ki si želite knjigo imeti v svoji lasti, saj je le ta učbenik Življenja, ki ga je treba večkrat prebrati in prežvečiti jo lahko naročite pri meni. Naročilo oddate s klikom tukaj . Vse dobro vam želim na Vaši poti do Sebe. Aleš O avtorju Odkar se zavedam, me zanimajo teme, ki bolj in manj posrečeno pojasnjujejo temeljne vzroke, posledice, modrosti in učenja, ki naj bi krojili posameznikovo usodo. Na tej poti sem srečal tudi avtorja knjige, ki je zdaj v vaših rokah. Rasto je človek, ki mi je največ razkril najprej o razumu, nato pa tudi o zavedanju samega sebe. Podal mi je nekaj, česar besede ne morejo dovolj natančno opisati, ker je posledica lastne izkušnje. Na videz sem bil

Sreča ali resnica?

Prijateljica Maja mi sredi pogovora pravi:  "Smisel življenja ni v tem, da smo srečni, ampak resnični". Stavek, ki se mi je zdel vreden objave...

Koristne povezave: