Preskoči na glavno vsebino

Dr Joanna Martin's Presentation Secrets trening 11., 12., 25., 26. maj in 8. junij 2012 - London


POMEMBNO! Termini navedeni spodaj so  RAZPRODANI! Odprta sta dodatna termina: 26.5. in 8.6.2012. Upoštevajte! (PS:Ženska dela kar govori. V rekordem času je razprodala 3 dogodke. Veliko uporabnega nas lahko nauči za uspešnejše opravljanje vlog.)

Redko kdaj imamo priložnost, da pridemo v stik s “top strokovnjakom za določeno področje. Kar zadeva področje učinkovitega javnega nastopanja, je Dr. Joanna Martin v tem trenutku na vodilnem mestu na svetovni lestvici! Ker je javno nastopanje neizogiben sestavni del osebnega in poslovnega vsakdana, objavljam novico tukaj, da jo izkoristite zase.

Lahko imamo še tako dobro idejo, produkt, željo, zamisel, prototip, projekt, namen…, ampak če ta ni na nek način spravljen v realnost, je brez vrednosti. Ker je skupni imenovalec vseh nasvetov dr. Joanne Martin takojšnja akcija, priporočamo ta dogodek!

Presentation secrets so namenjene: lastnikom velikih in manjših podjetij, prodajalcem, projektnim vodjem, marketing strokovnjakom, predstavnikom človeških virov itd. Osebno ga priporočam vsakemu, ki si v tem trenutku želi doseči merljive rezultate, in to takoj! S klikom tukaj pa si pridobite informacije o tem komu so »Presentation Secrets « namenjene s strani Dr. Joanne Martin direktno, in pa nekaj odzivov dosedanjih udeležencev.

V 2011 se nas je nekaj Slovencev preko SUPORTALa udeležilo Presentation Secrets treninga. Ravno zaradi lastne izkušnje enostavnega podajanje vsebine, učinkovitosti in uporabnosti pridobljenega znanja, smo se letos odločili o tej izjemni priložnosti namensko in organizirano obvestiti kar se da veliko število, predvsem podjetnih, posameznikov iz Slovenije. Ne pričakujte mlačnega, dolgočasnega predavanja, temveč aktiven dan z neštetimi praktičnimi nasveti kot je ta: http://www.youtube.com/watch?v=UBIwbNudVf4&feature=relmfu

Več o samem dogodku, kako se prijaviti in kateri termin izbrati za vas, preverite s klikom TUKAJ.

Izkoristite priložnost, saj je to zadnji dogodek, na kateremu boste lahko izkusili znanje Dr. Joanne Martin v živo! V letu 2012 namreč premika dejavnosti treniranja na splet. Na dogodek brez zadržkov povabite člane tima, poslovne partnerje ali prijatelje, saj ni veliko možnosti, da bodo zanj izvedeli kje drugje, kakor od vas.

Presentation Secrets UK 2012

SUPORTAL ltd nismo organizator "Presentation secrets". Odločili pa smo se, da dogodek povežemo v paket imenovan "London calling". Namen paketa je, da podpremo podjetja in podjetnike iz Slovenije, katerim tovrstna znanja niso na voljo. V paketu se nahaja dodatno izobraževanje s strani SUPORTAL ltd, dne 25.5.2012 in podpora v slovenskem jeziku, ki povzroči, da pridobljene uvide dejansko uporabite zase in to brez odlašanja! Vse o "London calling" ponudbi izveste s klikom TUKAJ.

Aleš Adamič & SUPORTAL ekipa

Komentarji

  1. Letalski prevozniki:
    (izberite čim prej prevoznika, ki vam ustreza lokacijsko in cenovno)

    Ljubljana-London Stanstead-Ljubljana http://www.easyjet.com/EN

    Zagreb-London Gatwick-Zagreb http://www.easyjet.com/EN

    Klagenfurt-London Stanstead-Klagenfurt http://www.ryanair.com/en

    Trieste-London Stanestead-Trieste http://www.ryanair.com/en

    Ljubljana-London Luton/Gatwick/Heathrow-Ljubljana http://www.adria.si/

    OdgovoriIzbriši
  2. LOKACIJA "presentation secrets", dr. Joanna Martin, 11., 12. ali 25 maj 2012:

    The hotel is the Holiday Inn Kensington Forum (near Gloucester Road Underground Station). You can find cheaper room bookings on www.laterooms.com and www.bookings.com for hotels nearby.

    OB REGISTRACIJI NA "presentation secrets" na povezavi v članku zgoraj PREJMETE POTRDITEV LOKACIJE. PROSIM DA DODATNO PREVERITE SKLADNOST LOKACIJE, DA NE PRIDE DO MOREBITNIH ODSTOPANJ!

    OdgovoriIzbriši
  3. POMEMBNO OBVESTILO! Ne bukirajte letalskih kart, predenj ste prijavljeni na seminar! Vsi 3 termini (11.,12.,25.maj) so razprodani. Odprt je DODATEN TERMIN 26.5.12 na katerega so še možne prijave. Zainteresirani pohitite z prijavami, predenj je tudi ta termin razprodan.

    OdgovoriIzbriši
  4. Vsi seminarji dr. Joanne Martin so za nami! Sam sem se udeležil dveh in moram povedati, da ženska ve kaj dela. Toliko dodane vrednosti, kot je dobiš na njenih seminarjih zlepa ne vidiš drugot. Vsem, ki se ukvarjate z nastopanjem, uporabljate komunikacijo na delovnih mestih, imate posebna znanja, pa ne veste, kako jih spraviti v javnost...sledi ji na njeni strani:http://www.shiftspeakertraining.com/
    Zaenkrat se Dr. Joanna Martin poslavlja iz svetovnih odrov, razvija namreč novo smer: http://www.shiftlifestyle.com/. Verjamem, da bo še bolj znana, uspešna in vidna, kot do sedaj.

    Želim ji srečno na njeni novi poti, vsem vam pa, da si z njenimi nasveti pomagate do vaših ciljev.

    Aleš

    OdgovoriIzbriši

Objavite komentar

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Se zavedate vaših močnih točk? Test osebnosti po DISC metodi.

V času, ko je malo prostora za napake vsaka dodatna pomoč pri določanju "prave" poti še kako prav pride. DISC je metoda, na podlagi katere ugotovite, kaj vas žene naprej in katere so vaše omejujoče lastnosti. Spodaj sledi tekst avtorja DISC testa osebnosti, ki vam ga podrobneje opiše: This Innermetrix Disc Index is a modern interpretation of Dr. William Marston's behavioral dimensions. Marston's research uncovered four quadrants of behavior which help to understand a person's behavioral preferences. This Disc Index will help you understand your behavioral style and how to maximize your potential. D ecisive ( odločen ) — your preference for problem solving and getting results I nteractive ( interaktiven ) — your preference for interacting with others and showing emotion S tability ( stabilen ) — your preference for pacing, persistence and steadiness C autious ( previden ) — your preference for procedures, standards and protocols Na pove

STVARSTVO je ZAVEST, ki izvira iz BITI.

Redko najdeš knjigo, ki iskalcu temeljnih resnic ponudi toliko uporabne vsebine in konkretnih smernic, kot jih vsebuje to delo. Avtorja osebno poznam, zaradi tega sem h knjigi napisal uvod, ki ga objavljam spodaj. Iz uvoda bo tistim iskalcem, ki vas tovrstna vsebina zanima dovolj jasno, ali je knjiga namenjena Vam. Vsi, ki si želite knjigo imeti v svoji lasti, saj je le ta učbenik Življenja, ki ga je treba večkrat prebrati in prežvečiti jo lahko naročite s klikom   tukaj . Vse dobro vam želim na Vaši poti do Resničnega Sebe. Aleš O avtorju Odkar se zavedam, me zanimajo teme, ki bolj in manj posrečeno pojasnjujejo temeljne vzroke, posledice, modrosti in učenja, ki naj bi krojili posameznikovo usodo. Na tej poti sem srečal tudi avtorja knjige, ki je zdaj v vaših rokah. Rasto je človek, ki mi je največ razkril najprej o razumu, nato pa tudi o zavedanju samega sebe. Podal mi je nekaj, česar besede ne morejo dovolj natančno opisati, ker je to posledica lastne izkušnje. Na v

Kaj je POGUM?

Marsikomu pri realizaciji ciljev, pomembnih odločitvah, javnem nastopanju, odločitvi za nov posel ali pa pri temu, da nekoga povabi na zmenek primanjkuje ravno POGUMA . V SSKJ je pogum opisan kot: pogúm -a m (ȗ) pripravljenost storiti kaj kljub težavam, nevarnosti : Ste že kdaj opazovali glavnega junaka, kako pogumno stopi na bojno polje, v dvoboj, v gorečo hišo, akcijo in velikokrat celo v gotovo smrt? A ne izgleda neustrašno? Kot nekdo, ki je dal vsa čustva na stran in se lotil akcije, ne glede na vse. Večina ljudi s katerimi se pogovarjam, si POGUM predstavlja prav tako. Pogumen človek nima ali pa si ne dovoli občutiti strahu. "Ko se bom počutil dovolj močnega, zagotovo stopim v akcijo!" "Danes se še ne bom lotil projekta raje bom prebral še to knjigo, ki mi bo zares pomagala in dala nova spoznanja ter moč, nato pa takoj začnem!" "Ko bom imel dovolj denarja, bom lahko srečen." "Še en kozarček, nato pa jo/ga povabim na zmenek." "P

Koristne povezave: